Contacteer ons - tel. 051 65 51 06

Waarom kiest u voor ons?

Veevoeding scherrens is een familiaal bedrijf met jonge dynamische krachten die zich in de loop der jaren gespecialiseerd heeft in de varkenssector.

Onze focus ligt op varkenshouders die het maximum willen halen uit hun zeugen, babybiggen en vleesvarkens. Om dit te bereiken werken wij volgens vier belangrijke pijlers: persoonlijkheid, kwaliteit, flexibiliteit en efficiëntie.

Persoonlijkheid bieden wij door direct contact te leveren. Dat is een van de vele voordelen van een familiaal bedrijf. U heeft direct contact met zaakvoerder Kurt Scherrens die instaat voor dagelijks bestuur en de drijvende kracht is achter het bedrijf. Wij werken samen met onafhankelijke veeartsen om gestructureerd te klimmen naar een hoger niveau van uw bedrijf.

Wij werken enkel met de meest kwalitatieve grondstoffen aanwezig in de veevoederindustrie en formuleren op actuele normen voor verschillende genetica. Wij nemen geen afvalproducten in huis en leggen onze focus op graanrijke formules. Op deze manier maken wij zeer hoogkwalitatieve formules en kunnen wij het maximum halen uit uw varkens.

Klanten die willen hebben de mogelijkheid om inspraak te hebben in de formules of om hun eigen formules te creëren. Deze worden samen opgesteld met de nutritionist. Er zijn verschillende genetica in de markt die elk hun specifieke voederformulaties eisen. Hierop proberen wij zoveel mogelijk in te spelen.

Bij Veevoeding Scherrens dragen we efficiëntie hoog in de vaandel. Dit om de kostprijs van onze voeders zo scherp mogelijk te houden ten voordele van onze klanten. Wij hebben geen 9 to 5 mentaliteit en zijn steeds bereikbaar om u verder te helpen.